Skip to content

Vacature: Stagiair(e) City Marketing

Breda Marketing
Als bezoeker aan Breda wil je je welkom voelen, in de mooiste hotels slapen, op de leukste manieren de stad bekijken en de meest indrukwekkende belevenissen ervaren. Dat geldt niet alleen voor de bezoekers, maar ook voor bewoners, bedrijven en voor talenten zoals jij.

Breda Marketing heeft als missie om de stad en haar regio neer te zetten als een gastvrije omgeving met veel respect voor natuur en daarmee willen we impact maken op een duurzame en creatieve manier.

 

Profiel student:
Een proactieve topper die creatief nadenkt, goed in Nederlands is en schrijven leuk vindt. Ben jij een kei in meerdere ballen tegelijk de lucht in houden en kun jij goed het overzicht houden tussen veel projecten? Oh ja, en houd jij ook zo van Breda? Dan zoeken wij jou!

  • Je volgt een hbo- of wo-opleiding
  • Je kunt minimaal 4 dagen per week meewerken in het team
  • Minimale stageduur 4 maanden

 

Werkzaamheden:

Vaste taken

  • Je maakt content voor de website www.welkominbreda.nl en de online1kanalen. Je houdt trends en ontwikkelingen in de gaten, je haakt in op belangrijke dagen en kijkt waar de doelgroep behoefte aan heeft. Aan de hand hiervan schrijf je aantrekkelijke blogs en pagina’s en zoek je naar mooie foto’s van Breda. En soms ga je zelf op pad om mooie momenten te vangen en letterlijk te zien wat er gebeurt in de stad;
  • Je onderhoudt contacten en bent (in)direct veel bezig met stakeholder-management.

Projectmatig

  • De klantreis staat bij ons centraal in wat we doen. Samen met het team ben je bezig met het verbeteren van de klantreis van bv. de bezoeker aan Breda. Denk hierbij aan het maken van een promotievideo voor de stad of verbeteren van wegbewijzering in de (binnen)stad.
  • Binnen Breda vormen de pijlers Natuur en Groen een belangrijk uitgangspunt en zijn wij op zoek naar de juiste invulling en beleving hiervan. Je ondersteunt je collega’s hierin door bij te dragen aan diverse projecten. Breda is voor iedereen en dat betekent dat wij de stad breed toegankelijk willen maken. Een van de sfeerpunten is meertaligheid, waarbij je bijvoorbeeld de website inricht en vertaalt naar het Engels en Duits.

Ad hoc

  • Bij Breda Marketing is een dynamische organisatie. Buiten de geplande activiteiten, kun je gevraagd worden om bij te springen op ad hoc activiteiten.

 

Ervaring stagiaire Lisa Brauers:
Het allerleukst aan deze stage vind ik de afwisseling! Je krijgt verantwoordelijkheid voor een verschillende projecten. Daarmee leer je op allerlei vlakken van (city)marketing. Ook als je niet direct geïnteresseerd bent in toerisme is dit een hele goede stage om je eerste (marketing)ervaring op te doen. Je krijgt de vrijheid om ook zelf aan te geven wat je leuk vindt om te doen en waar je nog geen ervaring in hebt.

Uit ervaring weet ik dat het belangrijk is om bij deze stage goede planningen voor jezelf te maken. Je krijgt veel taken aangewezen en het is belangrijk deze goed te prioriteren voor jezelf. Verder is een proactieve houding van belang.

Door het kleine team krijg je van alle werkzaamheden wel iets mee. Je werkt daarom ook met verschillende collega’s samen. Daarnaast heeft iedereen één grote overeenkomst: we houden van Breda! Jij ook?

Nieuwsgierig geworden, maar heb je nog wat vragen? Stuur gerust een e-mail naar Lisa: 180654@buas.nl.

 

Solliciteren:
Ben je geïnteresseerd in deze stageplaats? Solliciteer dan nu! Stuur je brief en CV (beiden Nederlandstalig) naar marketing@bredamarketing.nl